Gruaja tronditet nga ajo që zbulon për burrin pas 15 vitesh martesë

Peter Yates dhe gruaja e tij 54 vjeçare, Michelle Baxter, po përgatiteshin të festonin 15 vjetorin e martesës së tyre, kur policia u trokiti në derë.
Baxter nuk e dinte se burri i saj në vitet ‘80 dhe ’90 kishte joshur vajza minorene me ëmbëlsira, dhe më pas i kshite cuar ato në shtëpinë e tij gjatë kohës që ajo ishe në punë, ai kishte abuzuar seksualisht me to.

Pas provave të nevojshme, ai u dënua me 25 vjet burg, me kuzë e abuzimit me 36 vajza të mitura, por që e shoqja, Michelle Baxter nuk kishte dituar asnjë gjë për këtë skandal të burrit të saj dhe ka ngelur e tronditur nga ky fakt.