Gruaja shtatzënë shkon për eko në maternitet, tmerrohet nga ajo që merr vesh

Një grua 37- vjeçare, e cila ishte në muajin e nëntë të shtatzënisë ka shkuar vetëm për të bërë një eko në maternitetin “Mbretëresha Geraldinë”. Sipas burimeve ajo ka mbërritur në 23:20 dhe fjalët e mjekëve ka qenë tronditëse për gruan.
Foshnja e saj kishte vdekur në bark, por mjekët nuk kishin dhënë asnjë lajmërim dhe nuk i kishin vënë re ndonjë anomali gjatë shtatzënisë.
Materialet janë dërguar në Prokurorinë e Rrethit Gjyqësor Tiranë, për vlerësim. Pritet akti i ekspertimit mjeko-ligjor të fetusit, për të përcaktuar shkakun e vdekjes.