Gruaja rrëshqet në akull duke tentuar të hyjë në makinë, por ka diçka më qesharake… (Video)


Një grua mbahej vazhdimisht tek babai i saj dhe tek makina, e sado afër që ishte, nuk mund të hynte për shkak që rrëshqiste shumë. Babai ia hapi derën, ndërsa gruaja s’mundej ta hidhte as këmbën brenda nga rrëshqitja në akull, Por, kësaj storie qesharake, i ndihmon më shumë edhe e qeshura në prapavijë, gjatë tërë kohës sa këta persona kanë qenë shikues të ngjarjes. Pas dy minutave tentim, natyrisht që duken të gjatë për gruan, ajo hyri në makinë dhe e ndezi atë, por babai më pas ngadalë hidhte këmbët sepse edhe ai rrëshqiste në akull. E qeshura e njerëzve nuk ndali, derisa u ndërpre incizimi, kur gruaja doli në rrugë e sigurtë dhe u nis për në destinacionin e saj.