Gruaja rreh me grushte plakun te ‘Rruga e Durrësit’, dhunë të tillë s’ju kanë parë sytë (VIDEO)

Në Shqipëri rastet më të shumta të denoncimit të llojit të dhunës është dhuna e ushtruar nga meshkujt ndaj femrave. Por videoja e mëposhtme e cila përmban pamje të rënda, tregon se edhe meshkujt madje të moshuarit dhunohen nga gratë. Tipik është rasti i mëposhtëm, ku një grua rrah një të moshuar me grushte nën syrin e të gjithëve në “Rrugën e Durrësit” dhe nuk i dridhet fare dora. Madje “masakra” ndaj të moshuarit nuk ndalon derisa një burrë tjetër futet në mes t’i ndajë, raporton JOQ, e cilia ka publikuar edhe Videon. Sipas raportuesit në vendngjarje nuk dihet marrëdhënia që kanë dy të moshuarit, disa thonë që janë burrë e grua, por diçka është e sigurt ata njihen mjaft mirë me njëri-tjetrin. “Më lër rehat”, dëgjohet zëri i të moshuarit, teksa nuk bën asnjë reagim ndaj dhunës së gruas.