Gruaja muslimane me shami ndërhynë në një rrahje në Angli (Video)

Një pronar i një BMW-je është parë në syrin e kamerës duke tentuar t’i thyej dyert një tjetre veture.
Në incidentin tronditës i filmuar në Bradford, një burr që thuhet se voziste një veture të tipit BMë, shihet duke dëmtuar një makinë të bardh që ishte prapa tij,
Disa burra të tjerë shihen duke u afruar pranë makinës së bardhë, dhe ndëgjohet kur pronari i BMW-s i thotë atij që është ulur në veturën e bardhë: Çfarë të bëj me ty?
Mirëpo atë që nuk mundën t’a bënin shumë burra të tjerë, arriti që t’a bëjë një grua muslimane me shami. Ajo ndaloi vetruën e saj dhe hyri në turmën e burrave dhe duke i larguar secilin një e nga një. Ajo ka marrë shumë fjalë të mirë në internet për këtë veprim të guximshëm.
Për më shumë klikoni
VIDEON