Gruaja me këmbët më të gjata në botë

Svetlana-PankratovaGjatësia e këmbëve të Svetlana Pankratova (41) arrinë në 132 centimetra, ndërsa blerja e pantalonave me siguri se i shkakton kokë dhembje. Në sheshin Trafalgar  në Londër më 2008 është fotografuar me njeriun më të vogël në botë He Pingpingom, i cili është ulur në këmbët e saj. Nëse jeni I gjatësis së ulët me siguri se nuk do të dëshironit të qëndroni pranë kësaj ruse, gjatësia e këmbëve të së cilës ka hyrë në librin e rekordeve të Ginisit.

Ajo është e lindur në Volgograd të Rusis, ndërsa jeton në Virxhinin veriore në SHBA. Është e gjatë 195 cm dhe është trajner i ekipit basketbollistik në gjimnazin lokal. Por jeta në këmbë të gjata nuk është e lehtë ka pohuar Svetlana. “Nuk është lehtë, sepse fëmijët më ngacmojnë”, tha ajo

/standardi.info/