Gruaja me emrin më të gjatë në botë, me 161 fjalë

123087579_31n-370x290Down McManus, nje 41-vjeçare amerikane, ka premtuar ta ndryshoje emrin per te nxitur mbledhjen e sa me shume fondeve per shoqaten e saj jofitimprurese, qe e ka themeluar pas vdekjes se te birit, “Red Dreams”, raporton BBC.

”Jam e bindur se emri im i ri, qe perfshin brenda tij te gjithe njerezit qe ndihmuan ne veprat e mia te bamiresise, do te jete me i gjati ne bote’‘, thote McManus. ”Plot 161 fjale”, vazhdon ajo.

Ja dhe emri i saj i plote:

Red Wacky League Antlez Broke the Stereo Neon Tide Bring Back Honesty Coalition Feedback Hand of Aces Keep Going Captain Let’s Pretend Lost State of Dance Paper Taxis Lunar Road Up Down Strange All and I Neon Sheep Eve Hornby Faye Bradley AJ Wilde Michael Rice Dion Watts Matthew Appleyard John Ashurst Lauren Swales Zoe Angus Jaspreet Singh Emma Matthews Nicola Brown Leanne Pickering Victoria Davies Rachel Burnside Gil Parker Freya Watson Alisha Watts James Pearson Jacob Sotheran Darley Beth Lowery Jasmine Hewitt Chloe Gibson Molly Farquhar Lewis Murphy Abbie Coulson Nick Davies Harvey Parker Kyran Williamson Michael Anderson Bethany Murray Sophie Hamilton Amy Wilkins Emma Simpson Liam Wales Jacob Bartram Alex Hooks Rebecca Miller Caitlin Miller Sean McCloskey Dominic Parker Abbey Sharpe Elena Larkin Rebecca Simpson Nick Dixon Abbie Farrelly Liam Grieves Casey Smith Liam DowningBen Wignall Elizabeth Hann Danielle Walker Lauren Glen James Johnson Ben Ervine Kate Burton James Hudson Daniel Mayes Matthew Kitching Josh Bennett Evolution Dreams.

Tina Clough zedhenensja e “Legal Deed Poll Service” e cila regjistroi emrin e zonjes tha : “Ne kemi bere shume e shume ndryshime emrash dhe mjaftueshem te gjate, por ne fakt ky perben emrin me te gjate ne bote”. “Kam pershtypjen se zonja do te perdore si shkurtim inicilalet e te gjitha emrave”, u shpreh ajo.