Gruaja më e pasur në Shqipëri ka ditëlindjen! Ja urimi nga vajzat e saj!


Vjollca Hoxha është cilësuar si një nga gratë më të pasura në Shqipëri.

Sot ajo festoon ditëlindjen dhe sigurisht nuk mund të mungonin urimet e vajzave të saj, Lori dhe Sara.

“Kurajoja jote e madhe dhe lufta jote për jetën nuk do reshtin së më mahnituri mua. Nëse ka një person që i meriton të gjitha, atëherë kjo je ti. Je bekimi më i madh në jetë”, shkruan Sara për nënën e saj.

Ndërsa Lori e ka bërë urimin e saj nga ishujt Barbados, ku është duke pushuar prej disa ditësh.

“Gjithçka i kërkoj zotit është që ime më të jetë e lumtur dhe e shëndetshme. Faleminderit që je! Unë jam e bekuar dhe e nderuar që jam vajza jote. Gëzuar ditëlindjen mama!”, shkruan ajo./RevistaWho
p