Gruaja mallkon Edi Ramën: Na çove në fund të pusit (VIDEO)


Situata e vështirë ekonomike e ka shtyrë këtë grua të shpërthejë në mallkime ndaj Edi Ramës.
Ajo ka thënë para kamerave që ka fëmijën të sëmurë, por nuk ka lekë të paguajë në spital.

“Edi Rama na shpuri në fund të pusit, na ka futur në një pus dhe nuk dalim dot. Fëmija po na vdes për të ngrënë, në spital e kishim, nuk kishim të paguanim”, tha ajo.

Ndërsa për Pashkët ajo tha se do të bëjë fasule duke shtuar se edhe ato janë drejt mbarimit.
Në fund ajo ka mallkuar edhe ata që i japin votën Ramën.
capture_1461786720-5906600