Gruaja lind një vajzë absolutisht të madhe, mjekët qeshën kur e panë se sa e madhe është (Foto)

Një grua në SHBA ka lindur një foshnje me një peshë prej 5.8 kg

Foshnja që quhet Carleigh, u detyrua të dal jashtë barkut të nënës me një prerje cezariane dhe tashmë është në gjendje mjaft të mirë dhe i bën të gjitha gjëra që i bëjnë foshnjet tjera

“Kur mjekët e hoqën foshnjën nga unë, ndëgjova të githë duke qeshur dhe njiherit edhe të emocionuar”, tha nëna e foshnjës.

Foshnja ishte aq e madhe dhe e rëndë sa prisnin që ky çift të kishte fëmijë binjak.