Gruaja kapet duke vjedhur, nuk do ta besoni ku i fsheh gjërat e vjedhura në market (Video)

gruaja_1474026948-5617543Ky është momenti kur një grua myslimane, e cila mban veshur një hixhab, e shfrytëzon atë për te fshehur produktet e vjedhura në një supermarket. Ngjarja është filmuar nga një tjetër klient, dhe tregon momentin kur gruaja i drejtohet kasës së supermarketit, me pak produkte për t’i paguar. Por, ndërkohë ajo është vënë re nga një prej punonjësve, ndërsa i është kërkuar të dorëzojë produktet e vjedhura.