Gruaja e Trump bëhet gazi i botës, s’do ta besoni çfarë ka veshur këtë herë

Melania Trump, zonja e parë e Shteteve të Bashkuara ka ngritur gjithmonë diskutime rreth mënyrës se si vishet. Nuk kanë qenë të pakta rastet ku Melania e ka tepruar me veshjet e papërshtatshme.

Këtë herë ajo është parë përkrah bashkëshortit Donald Trump teksa lëviznin në rrugët e lagura të nga shiu në Teksas për të vëzhguar Gjirin e rrënuar nga stuhia dhe për t’u takuar me ofruesit e ndihmave.

Por sytë e të gjithëve ka qenë tek këpucët që Melania mbante veshur. Ajo kishte veshur një palë taka të larta, të cilat binin në kontradiktë me çizmet që kishte veshur bashkëshorti i saj