Gruaja e tradhtonte, e kap “me presh në dorë” dhe i bën të pabërën

Me sa duket, dyshimet e Garcias dolën tërësisht të vërteta, ndaj ai thuri një plan për të kapur mat gruan dhe dashnorin.

Ai u kthye një natë më herët në shtëpi dhe pasi pa skenën e tmerrshme qëlloi me armë të shoqen, e cila po flinte në dhomën ngjitur me fëmijët e tyre.

Ata kishin një jetë normale dhe tre fëmijë, deri në momentin kur 42-vjeçari Juan Carlos Garcia nisi të kishte dyshime se bashkëshortja e tij 39-vjeçare, Sandra Castellanos, e tradhtonte gjatë natës, kur ai punonte si roje.

Në orën 9.05, Juan Carlos Garcia e thirri gruan e tij për të pyetur për tre fëmijët e tij, ajo iu përgjigj thirrjes dhe i tha se ata kishin shkuar në shtrat herët, sepse ata duhej të largoheshin për në shkollë.

I dyshuari Juan Carlos Garcia gjeti gruan e tij duke e bërë dashuri me të. Burri u mbush me zemërim dhe i vrau të dy. Ai u dorëzua në polici dhe th