Gruaja e shokuar sheh në televizor të shoqin me gruan tjetër dhe…


Këtë javë, emisioni “Saturday Night Takeaway” i ITV në Britani i dedikohej martesave.

Por një shikuese mbeti e shokuar, teksa po ndiqte spektaklin me vajzën e saj 15-vjeçare.

Helen Gundry pa të shoqin, teksa po vinte për martesë me një tjetër grua në krah.

Ajo tha se Dan duhej të ishte duke punuar në Dubai, kur u shfaq në TV bashkë me gruan e tij të re, duke i lënë të tronditura vajzën dhe atë.
Guy-spotted-on-Ant-and-Decs-Saturday-Night-Takeaway