Gruaja e Aziz Salihut publikon foto prekëse nga Stambolli, nuk e besoni sa ka ndryshuar legjendari (Foto)

zizi-1-780x439Si duket gjendja e legjendës së boksit, Aziz Salihu ka filluar të përmirësohet.

Bashkëshortja e Aziz Salihut, Agime Sahatçiu-Salihu, ka publikuar disa foto të legjendës së boksit nga Stambolli.

Madje ajo ka shkruar edhe një status: “Zoti dhe dashuria familjare e forcon çdo njeri”.

Në bazë të fotografisë, ‘Zizi’ duke shumë më mirë, më i kthjellur që prej është shtrirë në një spital të Stambollit.

Ndonëse tash ai duket krejt ndryshe nga se jemi mësuar ta shohim.capture-5