Gruaja bën për ujë të ftohtë maniakun në urban (VIDEO)

snapshot3_2Një ngjarje e turpshme dhe e pështirë ka ndodhur në mbrëmje në një prej autobusëve të linjave urbane në Tiranë. Ngjarja është filmuar nga të pranishmit, ndërsa në video shikohet qartë Nuk është hera e parë që ndodh, madje këto raste janë bërë të shpeshta, një qytetar maniak ka ngacmuar një grua. Kjo e fundit, tepër e revoltuar, nuk ia ka përtuar dhe e ka degjeneruar në sy të të gjithëve. Videoja është raportuar nga “InTV” dhe tregon skenën e debatit. Ai i kërkon të falur dhe i thotë se ishte diçka pa dashje, por gruaja është tepër e revoltuar. Ajo shprehet se është edhe me fëmijë të vogël, ndërsa burrit e pranon fajin dhe kërkon të falur. A mund të falet një gjest i tillë, për të cilin është e vështirë të besohet se është bërë në mënyrë të pakontrolluar?