Gruaja bën për ujë të ftohtë maniakun në urban: Unë me fëmijë të vogël ti më ngacmon? (VIDEO)

1-1347-620x330Për fat të keq nuk janë të pakta rastet si ky. Shpesh udhëtimi me mjet urban shpesh kthehet në një stres për femrat të cilave iu duhet të përballen me ngacmime dhe gjeste të turpshme nga maniakë të ndryshëm. I tillë është edhe rasti në fjalë, ku INTV ka publikuar nja vide, pasi një grua pasi është ngacmuar nga një maniak i ndodhur në autobus, i kthehet atij duke e ofenduar. Por edhe pse kërkon falje, gjesti i tij është i pafalshëm.