Gruaja 111-vjeçare zbulon sekretin e jetëgjatësisë


Fayikiye Soker, e cila jeton në Turqi, thotë se nuk ka qenë tek mjeku kurrë gjatë gjithë jetës së saj – dhe ajo ka zbuluar arsyen pse.
Një 111-vjeçare që ka 120 nipër thotë se sekreti i jetëgjatësisë së saj është ngrënia dhe pirja në mënyrë të moderuar – dhe qeshja, gjithashtu.

Fayikiye Soker, që jeton në një fshat afër qytetit Samandag në Turqi, është një nga njerëzit më të vjetër në këtë vend, transmeton Gazeta Express.

Ajo thotë se ka pasur një jetesë të shëndetshme dhe kurrë nuk ka shkuar tek mjeku gjatë gjithë jetës së saj.
Ajo qeshë dhe bënë shaka gjatë gjithë kohës, dhe jeton e lumtur në familjen e saj të madhe.

g1

Gruaja 111-vjeçare zbulon sekretin e jetëgjatësisë


Fayikiye Soker, e cila jeton në Turqi, thotë se nuk ka qenë tek mjeku kurrë gjatë gjithë jetës së saj – dhe ajo ka zbuluar arsyen pse.
Një 111-vjeçare që ka 120 nipër thotë se sekreti i jetëgjatësisë së saj është ngrënia dhe pirja në mënyrë të moderuar – dhe qeshja, gjithashtu.

Fayikiye Soker, që jeton në një fshat afër qytetit Samandag në Turqi, është një nga njerëzit më të vjetër në këtë vend, transmeton Gazeta Express.

Ajo thotë se ka pasur një jetesë të shëndetshme dhe kurrë nuk ka shkuar tek mjeku gjatë gjithë jetës së saj.
Ajo qeshë dhe bënë shaka gjatë gjithë kohës, dhe jeton e lumtur në familjen e saj të madhe.

g1