Gretës i “del nga hundët” surpriza për ditëlindje, i zbulojnë moshën e vërtetë

Nëse ka diçka që e “specifikon” Greta Koçin, është pikërisht mosha e saj që nuk ndryshoi kurrë dhe mbeti gjithnjë 16 vjeçe.
Por duket se një surprizë e bukur e organizuar mbrëmjen e djeshme nga miqtë dhe motra e këngëtares, ka shuar kuriozitetin për moshën e saj reale.
Këngëtarja sot mbush plot 26 vjeçe!
Shikoni videon me poshte

Video