Greta Koçi i vë flakën Valbonës, ekspozon të pasmet në natyrë

Kohët e fundit motrat Koçi kanë fituar një shëndet që i është përqendruar kryesisht në të pasme dhe gjoks.

Ndryshimet që kanë pësuar në fytyrë ndër vite bien shumë në sy por ajo që bie më shumë në sy janë format trupore të ekzagjeruara.

Nuk dihet nëse në foton e fundit të postuar në Instagram, Greta ka përdorur fotoshopin apo i ka mbushur me diçka tjetër të pasmet e rrumbullakosura, por diçka është e sigurt: fansave iu ka pëlqyer.