Gresa Pallaskës i del ‘zogu’ në serial (Foto, +18)

gresa1-e1457601092976-602x478

Një ‘aksident’ i vogël i ndodh aktores së serialit ‘Çka ka shpija

‘.

Gresa Pallaska aktron në rolin e Rabisë në serialin kosovar ‘Çka ka shpija’.
Por, në një nga skenat asaj i ndodh një aksident i vogël, pasi zbulon më shumë se që duhet në veshjen e mbrëmjes, në skenën në shtrat me ‘Xhekun’ dhe vajzën e tyre.

raba