Gratë 40 vjeçare kanë disa këshilla për vajzat e reja

150369-920128338102824-3156339909266834146-n

Shoqëria jonë pëlqen të jetojë sikur të mos vdes kurrë. Me kalimin e kohës ne kuptojmë se sa shpejtë kanë kaluar vitet dhe sa të vlefshme kanë qenë ato kohëra. Të nesërmes nuk i dihet prandaj kënaqu me jetën, shkruan, Highperspectives.com, transmeton Gazeta Express.

Duaje dhe pranoje vetën tënde ashtu siç je

Mënyra më e mirë për të pasur kontakte të mira me njerëzit është t’i afrohesh atyre me respekt dhe dashuri. Nëse dëshironi ta maksimizoni këtë, së pari ju duhet ta pranoni vetën dhe ta duani.

Ushqeje shpirtin

Gjejë kohë ta ushqesh shpirtin tënd me gjëra të bukura. Bëj gjërat që i  ke passion, shëtit në natyrë. Është më mirë që të dalësh dhe të njohësh njerëz të ri sesa të qëndrosh në shtëpi duke fantazuar, transmeton Gazeta Express.

Ndalo së krahasuari vetën tuaj me të tjerët

Të gjithë e krahasojmë vetën me dikë, por kjo nuk është gjëja e duhur që bëjmë. Krahasimin mund ta bëni me shoqe, me njerëz që dalin në media dhe me të tjerë. Kështu që rezistoi këtij “trendi” dhe fokusohu në vetën tënde.

Harroji pritjet

Të ardhmes nuk i dihet, kështu që mos u fokuso në pritje. Të jetosh momentin është kënaqësia më e madhe, e ardhmja vie shpejtë dhe kur të vie jeto në atë kohë.

Jeto për të punuar, mos puno për të jetuar

Mos harro se paratë hargjohen, ngulite në mendje se shumë gjëra material që I posedoni nuk ju nevojiten asgjë.

Ruaji paratë

Mos hargjoni në atë masë sat ë mos ju mbesin kursime. Jeta është e paparashikueshme prandaj atom und të ju duhen shumë shpejtë.

Ndalo së menduari çfarë mendimi kanë të tjerët për ty.