Grabitësit dështakë, këto janë rastet më virale dhe qesharake që keni parë (Video)

Tentativat e grabitjeve jo gjithmonë janë të suksesshme dhe tashmë, falë teknologjisë dhe kamerave të sigurisë, mund të shohim dështime nga më të pazakontat. Shpesh ndodh që grabitësit të mos i bëjnë mirë llogaritë, apo të ngatërrohen me personat e gabuar. Në raste të tjera, janë thjesht të paaftë, ose nuk është dita e tyre. Këto janë disa nga rastet më virale dhe më qesharake që qarkullojnë kohët e fundit në internet dhe rrjetet sociale. Një gjë mund të thuhet: Karma ekziston.