Google ridizajnon Play Store-in

0Google ka premtuar se do ta ridizajnojë krejtësisht pamjen e Android L, dhe me sa duket ndryshimi i parë i premtuar do të arrijë në Google Play Store.

Portali “Android Police” ka parë disa pamje që tregojnë një dyqan të aplikacioneve të Google shumë më të rrafshët dhe më të theksuar.

Nga pamjet që ky portal thotë t’i ketë parë, thotë se ka shumë më pak fotografi dhe tekste të kornizuara. Se kur do të jetë në dispozicion ky version për të gjithë përdoruesit, ende nuk dihet asgjë!