Google Maps njeh Kosovën!

largea_google-kosova141358180773-370x290 Google Maps, shërbimi online e hartave gjeografike më i përhapur në të gjithë botën e ka njohur Kosovën si shtet më vete. Nëse hapni Google Maps dhe kërkoni Kosovë, atëherë do të hapet harta e shteti më të ri.

Kosova shpalli Pavarësinë e saj më 17 shkurt të vitit 2008, dhe deri më tani është njohur nga 92 shtete dhe nga 192 përfaqësues të OKB-së. Serbia e mbështetur edhe nga Rusi ende nuk e ka njohur Pavarësinë.