Gomari i gërvisht makinën 300 mijë euroshe biznesmenit të njohur, justifikimi i fshatarit është epik

Në Fogelzberg të Gjermanisë ka ndodhur një ngjarje e pazakontë. Pronari i një gomari mund të paguajë një gjobë të mundshme prej 6000 eurosh pasi kafsha e tij ka gërvishtur një makinë sportive McLaren 650S Spider, e cila ishte e parkuar pranë gardhit të kullotave.
Makina i përkiste një biznesmeni shumë të pasur dhe ai ishte skandalizuar kur e kishte parë automjetin e tij në atë per me shum detaje dhe foto
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim