“Golf 7″, vetura e vitit në botë

novo-priznanje-golf-sedmica-dobio-nagradu-za-auto-godine“Golf 7″ i “Volkswagen” u emërua si vetura e vitit në saemin e veturave në Nju Jork, dhe kjo përbën një njohje të re pas fitimit të çmimit për veturën e vitit në Evropë. “Ne jemi të kënaqur me çmimin e fituar për “Golf” që është shenjë se kjo ma kinë është një klas për vete. “Golf 7″ ka vendosur një standard të ri dhe së shpejti do të kemi edhe verzionin hibrid dhe një “Golf” tërësisht elektronik”, tha Martin Winterkorn nga “Volkswagen”. “Golf” i ri e zgjodhi juria prej 66 gazetarëve të cilët thonë se makina ka një dizajnë të freskët dhe progresiv, varg të ri të motorëve dhe listë mbresëlënëse të pajisjeve shtesë dhe sistemit të sigurisë./Shqipmedia