Gold AG: Ramush Haradinajn e kam baxhanake (Video)

goldagValaMala show ,ne programin e ti ne 1first Kannel,cdo të shtune me mysafir tëndryshëm të cilët i sjell në situata shumë të vështira ne pjesën e programit “Zgjedhje te dhimbëshme”,kësaj të shtune kishte Gold AG dhe Endrit Durakun Shikoni videon ne te cilen GOLD AG gjen zgjedhje interesante ne situata te veshtira nga pyetjet me opcione te dhimbëshme.