Gold Ag e pranon se ka pas lidhje me Greta Koçin! (Video)


Këngëtarja nga Shqipëria Greta Koçi është e ftuar e kësaj jave “N’Kosovë Show”.
Përveç pytjeve të shumta që ajo i është përgjigjur moderatorit Shpetim Desku, ka qenë edhe një befasi e cila ka ardhur nga Gold Ag.
Reperi Gold Ag është lidhur direkt gjatë emisionit ku ka pranuar se ka pasur një lidhje me këngëtaren Greta Koçi…
greta-ko-i-dhe-gold-ag-480x267_1461920331-4081190