Gojore treshe në Big Brother / Nisin protestat për mbylljen Top-Kurvës(Video)

Plas seksi oral në Big Brother. Tashmë seksi, pornografia, Lezbizmi, homoseksualizmi dhe gojorja po përdoren për audiencue. S’ka më asnjë hotori tjetër. Komuniteti musliman proteston për mbylljen e Top Channel.

152