Goditet në fytyrë Gjyste Vulaj (Foto)

Këngëtarja e njohur e pop-folk Gjyste Vulaj është nënë e dy fëmijëve. Ajo ka një vajzë dhe një djalë.

Ky i fundit ka qenë shkaktar që këngëtarja sot është zgjuar më herët se zakonisht, në këtë ditë pushimi.

Gjystja përmes një statusi në Facebook ka treguar se djali i saj e ka goditur me këmbë gjatë gjumit në hundë dhe buzë, kështu duke i’a prishur gjumin asaj.

Besarti është djali i vogël i këngëtares i cili për pak ditë mbush 3 vjeç.
gjyste-640x358