Glauk Konjufca zgjidhet nënkryetar i Kuvendit

Glauk Konjufca është votuar për nënkryetar të Kuvendit me 82 vota.Ndërkohë LDK AAK NISMA kanë thënë se propozimin do ta bëjnë në seancën e ardhshme sikurse edhe Lista Srpska, ndërkohë grupi parlamentar 6 plus ka propozuar Duda Baljen dhe dy kandidatë tjetër me rotacion.