Gjystja e ‘kall’ Ulqinin (Foto)

E dimë që është një nga këngëtaret më të angazhuara dhe gjithmonë e zënë me koncerte. Ka vite që këndon e asnjëherë nuk bëhet bajat për shkak të performancave të nxehta.

Kjo verë e ka sjellë akoma më në formë tashmë si nënë për herë të dytë që është bërë, Gjystja është rikthyer me koncerte pafund.

Mbrëmë ajo ka djegur Ulqinin duke kënduar para shumë shqiptarëve atje të cilët janë duke kaluar pushimet dhe kishin zgjedhur pikërisht mbrëmjen e Gjystes për t’u argëtuar.