Gjyshja i përshëndeti për 5 vite me radhë, ja si ia “shpërblyen” nxënësit (Video)

Kathy Latino, fqinji dhe miku i Doris Vehar, dëshironte që t’ia bënte pak më të veçantë ditëlindjen e 88-të të Vehar.

Për këtë, Latino kishte shkuar në shkollën fillore Fairfax që të informonte vozitësin e autobusit të nxënësve rreth planit të tij – plan i cili ishte mbështetur edhe nga vozitësi dhe nxënësit.

Vehar, ishte gjyshja e cila kishte përshëndetur për 5 vite me radhë, çdo ditë, autobusin me nxënës.

Pas kësaj, derisa po vinte autobusi, Vehar kishte dalë për t’i përshëndetur si zakonisht – dhe ja befasia.

Pasi ndalet autobusi, nxënësit dalin nga dritaret e tij dhe i këndojnë asaj “Gëzuar Ditëlindjen”.
largea_19869693-mmmain-780x4391458557119