Gjuajnë me topa bore policinë, por shikoni reagimin e tyre (Video)


Para pak momentesh disa të rinj nga qyteti i Durrësit kanë qenë duke luajtur me njëri-tjetrin me topa dëbore kur befas aty ka kaluar një makinë policie. Nën efektin e gëzimit të dëborës, ata kanë filluar të godasin me topa bore edhe makinën e policisë, por kaq ka mjaftuar që makina të ndalojë dhe polici që ishte në timon të dalë duke i kërcënuar. Fatmirësisht ngjarja nuk ka precipituar më tej, dhe pasi ka parë për disa momente “shtrembët” të rinjtë, polici është futur në makinë dhe ka vazhduar rrugën.