Gjira ofendon femrat myslimane? (FOTO)

Gjira
Këngëtaren Gjira Kajtazi e kanë karakterizuar tekstet interesante dhe stili i muzikës që ajo ka kriijon.

Ajo edhe pse ka kohë që nuk ka sjellur ndonjë projekt muzikor, nuk po mungon në rrjetet sociale, për më tepër në fotografin e profilit të saj në Instagram ka vendosu një foto mjaftë kunderthënëse nga e cila mund të ndihen të fyer komuniteti mysliman.

Këngëtarja në Instagramin e saj ka vendosur si foto profili ku shihet një grua me veshje myslimane ndërsa shihet duke pirë alkool me shishe, pije e cila është e ndaluar rreptësisht nga feja islame.