Gjinekologu mashtronte pacientet, i fekondonte me spermën e tij dhe i linte shtatzënë

mjek-1-530x300hoshte se ishte mjek gjinekolog por nuk i tregonte asnjëherë qëllimet e tij të vërteta. 77-vjeçari Donald Cline është një mjek që ka punuar në Indiana për shumë vite rresht dhe që gjithmonë ka dashur të fekondojë spermën e tij tek nënat e reja, pa dijeninë e tyre.
Mediat e huaja bëjnë me dije se mjeku ka pllenuar në të vërtetë spermën e tij shumë grave dhe tani ka 50 fëmijë. Mashtrimi i gjinekologut ka dalë në dritë në sajë të një prej vajzave të tij të shumta, Jacoba Ballard. E reja donte të gjente se kush ishte babai biologjik i saj në të vërtetë. Ajo filloi të bëjë disa hulumtime në internet.

Falë një faqeje amerikane në internet që lidh fëmijët e lindur me anë të riprodhimit të asistuar ka qenë në gjendje për të gjetur tetë vëllezërit dhe motrat e saj. Në mesin e tyre ishte Kristy Killion, e cila e drejtoi direkt tek gjinekologu / babai i tyre e cila kishte mësuar më shumë rreth lindjes së saj.

Dy vajzat i janë nënshtruar një ADN-je dhe zbuluan lidhjen e përbashkët me testet klinike. Analiza të mëtejshme kanë vërtetuar lidhjen gjenetike me Doug Cline, i biri i mjekut të klinikës. Djali e pyeti, dhe më pas babait i shpjegoi gjatë një takimi në prani të fëmijëve të tjerë të vërtetën dhe kështu gjithçka u zbuluadonald