Gjeti një valixhe në shtëpinë që mori me qira, kur e hap i ndryshon jeta njëherë e mirë

Një grua ka gjetur një valixhe në shtëpinë që ka marrë me qira. Në momentin e parë gruaja është tronditur sepse ka menduar se menduar mund të ishte me lëndë plasëse.

Por kur e ka hapur gruaja nuk i ka besuar syve. Brenda valixhes ishte një sasi e konsiderueshme monedhash. Monedhat ishin ar i pastër dhe peshonin 40 kg.

Sigurisht që pas kësaj ngjarjeje jeta e gruas ka ndryshuar përgjithmonë sepse jo të gjithëve na ndodh që të pasurohemi për një ditë.