Gjeti një thes të pisët në një pyll, gruaja u tmerrua kur pa se çfarë kishte brenda (Foto)

Besojeni ose jo, ndoshta jo të gjithë do pajtoheni, por ndodhitë e papritura mund të na sjellë diçka apo diku që gjithnjë e kemi dashur por thjesht nuk “i kemi rënë pas”.

Gjatë një shëtitjeje të dielën e shkuar një grua ka zbuluar diçka të çuditshme në pyll.

Ajo pa një thes të lidhur me një litar, por çfarë kishte brenda?

Brenda thesit ishin katër qenushë të vegjël, të uritur dhe të dehidratuar, por që merrnin frymë dhe ishin përpjekur të dilnin nga thesi megjithëse nuk ja kishin arritur dot.

“Ata janë të frikësuar dhe dridhen vazhdimisht. U tmerrova kur i gjeta sepse nuk e besoja që njerëzit akoma vazhdojnë të abuzojnë në të tillë mënyrë me kafshët. Edhe nëse nuk kanë para të mjaftueshme për t’i mbajtur më mirë t’i dërgojnë në qendrat e strehimi të kafshëve se sa t’i mbysin kështu makabre”, tha gruaja që shpëtoi këlyshët.

Për fat të mirë njëra prej motrave të gruas që gjeti qenushët, Juliana, zotëron një strehim kafshësh dhe mendoi se e ëma e tyre do ishte aty, por jo.

Megjithatë ajo i mori qenushët dhe filloi rikuperimin e tyre deri sa arritën shëndet të plotë dhe tani qenushët jetojnë në jetimore.

Motrat e dinë që do jetë e vështirë për t’iu gjetur pronarë, pasi shumë qenë nuk arrijnë kurrë të keni një shtëpi.

Në mesin e këtyre 4 qenushëve janë tre femra dhe një mashkull.