Gjeti në sanduiçin e tij një …gisht njeriu!

Janë të pabesueshme sanduic_440979132gjërat që po gjejnë njerëzit nëpër sanduiçe në Angli.

14-vjeçari Ryan Hart nga Michigan e kishte kapur një oreks i madh dhe vendosi të marrë një sanduiç, por kur e kafshoi atë kuptoi se diçka ishte e gabuar.

Në vend të mishit të viçit që ai kishte porositur, ai ndjeu diçka të çuditëshme dhe në asnjë mënyrë të shijshme.

I shokur ka mbetur 14-vjeçari kur e kuptoi se çfarë kishte kafshuar, një copë gisht njeriu.Pjesa e gishtit i përkiste një punonjëseje që preu gishtin duke grirë mish.Punëtorja që preu gishtin u largua menjëherë për në spital dhe kolegu i saj vazhdoi normalisht punën e tij pa e kuptuar se çfarë mund të kishte brenda në mish.

Djaloshi ka mundur të ruajë qetësinë e tij dhe shkoi menjëherë në spital ku iu bë vaksinë dhe kontroll gjaku.