Gjeti kush ishte dashnorja e të atit, djali e degjeneron në mes të rrugës dhe e bën për spital

Në një video që është bërë virale në rrjetet sociale, duket një djalë i cili bën të vdekur të dashurën e të atit.

Sipas dëshmitarëve ai fajësonte gruan për ndarjen e prindërve të tij. Ngjarja ka ndodhur në Yuzhou, në Henan, provincë qendrore në Kinë.

Ai e kap atë për flokësh dhe e grushton disa herë ndërkohë që njerëzit në rrugë shohin të habitur. Thuhet se ajo dhe i ati i djalit do takoheshin diku në zonë, kur ai e kapi dhe e dhunoi.

Djali u ndalua nga policia të cilët janë duke hetuar në lidhje me incidentin.