Gjeti dhuruesin e saj të spermës dhe u martua me të


Një grua gjeti dhuruesin e spermës, babin e fëmijës së saj, u dashurua në të dhe u martua.
Australiania Aminah Hart lindi vajzën Leila përmes tretmanit IVF. Edhe pse kurrë nuk u takua me dhuruesin Scott Andersen, ajo e kishte zgjedhur atë përmes përshkrimit që ai ia kishte bërë vetes si “i lumtur dhe i shëndetshëm”, thuhet sipas Mirror.

Duke e përdorur internetin, Hart ia doli që ta gjente Andersen, i cili jep mësime mbi rregullat e futbollit australian, transmeton Gazeta Express.

Ajo vendosi ta kontaktonte atë, duke i dërguar një kërkesë për kontakt. Ai njëherë nuk kishte pranuar të takohej, por pasi kishte parë fotografinë e vajzës së tij, e cila i përngjante shumë, ai u pajtua që të takohej me të.Një grua gjeti dhuruesin e spermës, babin e fëmijës së saj, u dashurua në të dhe u martua.
Australiania Aminah Hart lindi vajzën Leila përmes tretmanit IVF. Edhe pse kurrë nuk u takua me dhuruesin Scott Andersen, ajo e kishte zgjedhur atë përmes përshkrimit që ai ia kishte bërë vetes si “i lumtur dhe i shëndetshëm”, thuhet sipas Mirror.

Duke e përdorur internetin, Hart ia doli që ta gjente Andersen, i cili jep mësime mbi rregullat e futbollit australian, transmeton Gazeta Express.

Ajo vendosi ta kontaktonte atë, duke i dërguar një kërkesë për kontakt. Ai njëherë nuk kishte pranuar të takohej, por pasi kishte parë fotografinë e vajzës së tij, e cila i përngjante shumë, ai u pajtua që të takohej me të.
dh