Gjesti i “dashurisë” midis Ramës dhe Erdoganit (Foto)

Dihet tashmë që kryeministri Rama dhe presidenti turk Erdogan kanë një simpati të veçantë për njëri-tjetrin.

Në një takim të zhvilluar në Turqi në shtëpinë e Erdoganit, fotografët kanë vënë re një gjest të veçantë.

Dy liderët e vendeve respektive kanë bashkuar duart e tyre.

Një moment të tillë e ka shpërndarë edhe moderatori Turjan Hysko, i cili e ka shoqëruar me mbishkrimin: “Dashuria është në ajër”.