Gjeste të turpshme në urban, djali i afrohet vajzës nga pas dhe i fut duart

Gjeste të turpshme në urban, djali i afrohet vajzës nga pas dhe i fut duart
Kjo video e postuar në rrjetet sociale është bërë virale në pak kohë dhe ka filluar të shpërndahet e komentohet gjerësisht.
Mendohet se ajo është regjistruar në një stacion urbanësh në Kinë, por ajo që ka ndodhur ka irrituar mijëra përdorues në rrjetet sociale.Në të shihet një djalë i cili kryen gjeste të turpshme, teksa i afrohet vajzës që ka para dhe “i fut duart”.

Pamjet që do të shihni nuk kanë nevojë për komente:

Video Link