Gjermani, ura mahnitëse me “unaza” (VIDEO)

Ajo duket si një urë lodër pranvere por jo është e vërtetë. Kjo urë është projektuar nga skulptori gjerman, Trobis Rehberger. Ura, e quajtur, “Slinky Springs To Fame” është ndërtuar me 496 “unaza“ dhe e shtruar me një tapet të mrekullueshme ngjyra ngjyra.

Ndiqni pamjet :