Gjërat që ndodhin kur ju shkoni në pushime me partnerin tuaj për herë të parë

0Shkuarja në një udhëtim me partnerin tuaj për herë të parë është si çpaketimi i një valixheje të mbushur me sekrete të çmendura.

Ju mund të mendoni se ju e njihni atë, por ju nuk e dini asgjë deri sa keni për të parë se si ata reagojnë në një vonesë fluturimi shtatë-orëshe.

Hej, kjo është një përvojë mësimi. Kontrolloni atë që është e garantuar të ndodhë kur të niseni në këtë udhëtim të pakëndshme-por të jashtezakonshme:

Është dhe situata e banjos. Dëgjoni, ju vetëm duhet të pranoni faktin se ju zyrtarisht shkoni në territorin e panjohur. Papritmas ky hotel super-modern me derë xhami të banjos nuk duket aq Luxe, huh? Nuk do të jenë tingujt dhe do të ketë erë.

Ju bëheni mjeshtër të heshtjes së rehatshme. Një udhëtim me autobus tetë orëshe do tju bëjë këtë. Ju keni mbuluar fëmijërinë tuaj, fëmijërinë e tij, anëtarët e zgjeruar të familjes, dhe tani ju i drejtoni zyrtarisht gjërat për të folur.

Pjesa më e mirë e udhëtimit me partnerin tuaj për herë të parë është që ju mësoni aq shumë për njëri-tjetrin. Përjetoni diçka të mrekullueshme së bashku, e cila është vetëm e juaja. Pra harrojini gjërat e vështira, dhe gëzojeni momentin!