Gjërat që femrat e fuqishme i bëjnë çdo ditë


Femrat e fuqishme, apo të zonja, kanë disa rregulla dhe disa marifete që ju përmbahen çdoherë. Ato nuk janë si femrat e tjera, janë më të zonja dhe duken edhe më bukur.

Edhe gjërat që i bëjnë ato janë të lodhshme.

Këto janë gjërat që i bëjnë femrat e fuqishme çdo ditë:

1. Nuk e ndalin kurrë alarmin
2. Nuk e mënjanojnë mëngjesin
3. I zgjedhin rrobat një ditë përpara
4. Nëse në mëngjes nuk ju pëlqen ajo që kanë zgjedhur e ndërrojnë edhe nëse vonohen
5. Zbresin nga treni apo autobusi disa mile para vendit të punës për të ecur pak
6. Pinë kafe të zezë
7. Nuk porosinë asnjëherë ‘frappuccino’
8. E pinë vetëm një kafe dhe asnjëherë pas orës 15:00 në mesditë
9. Çdo herë i thonë mirëmëngjesi recepcionit
10. Nuk frikësohet nga buzëkuqi i kuq
2