Gjendet e vdekur shtatzëna 18-vjeçare me aftësi të kufizuara (Foto)


Një ngjarje e shëmtuar ka ndodhur në Lubbock të Texasit, ku një vajzë 18-vjeçare me aftësi të kufizuara, e cila ishte edhe shtatzënë, u gjet e vdekur.
I dyshuar kryesor për krimin është njerku i saj, i cili akuzohet se e ka përdhunuar dhe i ka shqyer mitrën. James Holland, 39 vjeç, akuzohet për përdhunimin e vajzës së gruas në mënyrë të përsëritur, gjatë dhjetë viteve të fundit. Gruaja e tij Debi, nëna e viktimës, akuzohet se ka bashkëpunuar me Holland duke mos e denoncuar.
Në momentin e vdekjes Holli kishte moshën mendore të një fëmije 7 vjeç. Ishin hetimet e pandalura ato që çuan në arrestimin e bashkëshortëve, pas provave të rënda mbi krimin.
r1