Gjen një arkë të groposur në pyll, sapo kupton çfarë është nuk e hapë atë (Video)

Derisa po kërkonte objekte me një pajisje për zbulimin e metaleve, hasi në një arkë thesari të cilën nuk e hapi.
Pasi që nxori arkën jashtë gropës, lexoi një shkrim anash i cili e bëri atë mos ta hapte fare këtë arkë dhe ta kthente prapë aty ku ishte, transmeton Express.
Po ta gjenit ju a do të ishit në gjendje të duroni dhe mos ta hapni atë?
Kjo arkë ishte groposur aty si pjesë e lojës në internet Geocaching, e cila i fton njerëzit që ta fshehin një pako me gjësende personale, një bllok shënimesh ku shkruhen të gjitha gjësendet që gjenden aty dhe ti fus koordinatat në aplikacionin e lojës që të tjerët vijnë dhe t’i gjejnë.
Por aty nuk lejohet marrja e gjësendeve pa lënë diçka tënden dhe ta mbash shënim në bllok./Gazeta Express/
Ndiqeni videon më poshtë

Video Link