Gjen gruan me të dashurin, i vret që të dy. (Fotot)

Nje burre ne Kolumbi është akuzuar për vrasje pasi ka vrarë gruan e tij të zhveshur dhe të dashurin e saj të kur e kapi çiftin të bënte seks.Juan Carlos Garcia, 42 vjeç, ka vrare Sandra Castellanos, 39 vjeç, dhe të dashurin e saj Noe Gomez, 35 vjeç, në shtëpinë e tyre familjare në Atlantico, Kolumbi.

Rojet e sigurisë dyshuan se gruaja e tij kishte një lidhje ndërsa po punonte në ndërrimin e natës dhe kishte planifikuar një kurth për ta “kapur atë me duart e saj në brumë”, sipas policisë.

Tre fëmijët e çiftit ishin duke fjetur në shtëpi kur Garcia thuhet se kishte tërhequr kembezen në çift, duke i qëlluar ato rreth orës 21:00 më 4 gusht. /shqiperiaime.al